Scandal în USR PLUS pe împărțirea funcțiilor din ministere. Clujeanul Mihai Goțiu, cauza nemulțumirilor

by admin

Nu este liniște în alianța USR PLUS nici după intrarea la guvernare. De această dată, nemulțumirea a fost provocată de împărțirea funcțiilor ministeriale. Mai exact, peste 300 de membri ai alianței au semnat o scrisoare deschisă prin care îi cer fostului senator clujean, Mihai Goțiu, să își dea demisia din partid și din toate funcțiile deținute în partid. Motivul: Goțiu ar putea ajunge secretar de stat la Ministerul Mediului.

Scrisoarea deschisă, intitulată „Construcție, nu distrucție”, este adresată lui Mihai Goțiu și Biroului Național. În ea, colegii de partid îl acuză pe fostul senator că „nu are cunoștințele necesare pentru asemenea funcție, dar că are pretenția de a ciuguli din munca membrilor pe care a călcat-o în picioare timp de 2 ani de zile”.

„Timp de 2 ani, domnul Goțiu a lovit în permanență (prin comunicarea sa internă și cea externă) în munca membrilor prin atacuri murdare, mincinoase și calomniatoare la adresa USR PLUS, la membrii USR și PLUS, la fuziune, la guvernare, erodând mult încrederea electoratului în USR PLUS. Noi, membri simpli, am asistat cum munca noastră este distrusă de un om doar din dorința de a obține funcții personale. Dar este de ajuns, nu putem rămâne pasibili”, se arată în scrisoarea nemulțumiților din USR PLUS. 

În replică, Mihai Goțiu a declarat la Digi24 că e vorba de o competiţie internă şi că implicarea sa în problemele de mediu în mandatul său e evidentă şi uşor de verificat folosind internetul. 

„Așa au înțeles unii colegi să ducă o competiție internă, într-un moment în care mi-am depus candidatura pentru numirea pentru conducerea Gărzii Naționale de Mediu. Despre cât de mult ar fi „afectat” activitatea mea USR stau dovadă, la orice căutare pe Google, sute și mii de link-uri despre implicarea mea în domeniul mediului și despre tot ce a însemnat un mandat în care am fost în Parlament”, a explicat fostul senator clujean.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

clujean 14/01/2021 - 16:56

Un ziarist ratat, alcoolist notoriu. Mi-e si rusine ca sunt concitadin cu avortonul asta!

Raspunde
Andi 18/01/2021 - 19:04

Nu-mi place Gotiu nici cat negru sub unghie, dar cum sa contesti activitatea sa pentru mediu? De la mafia padurilor la Rosia Montana, reciclare si o gramada de altele, sunt multe chestii care se pot spune despre Gotiu, de la bautura la somn in parlament, dar protectia mediului e domeniul sau.

Raspunde

Comenteaza