Săptămâna viitoare încep lucrările de înlocuire a rețelelor de apă și canalizare din Cluj! Sunt vizate peste 100 de străzi din municipiu

by Christian Suciu

Compania de Apă ”Someș” a predat astăzi constructorului amplasamentul celor 100 de străzi și tronsoane de străzi din municipiul Cluj-Napoca în care se vor desfășura lucrări pentru reabilitarea a rețelelor de apă și canalizare. Investiția în valoare de peste 25 de milioane de euro face parte dintr-un proiect european cu finanțare prin Programul Operațional Infrastructură Mare – POIM 2014-2020 iar termenul de execuție este de maxim 15 luni.

”Începând chiar de săptămâna viitoare constructorul va începe execuția lucrărilor. Prima stradă pe care se va intra este Dragalina, situată în zona centrală a municipiului și unde Primăria Cluj-Napoca are în plină derulare un proiect de modernizare și sistematizare a infrastructurii rutiere și pietonale. Tocmai pentru a reduce la minim disconfortul creat cetățenilor și participanților la trafic, vom încerca să prioritizăm străzile aflate deja în șantier. În plus, o mare parte a lucrărilor de reabilitare se vor realiza non invaziv, prin tehnologii noi, fără săpături și devieri de trafic. ” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Conform reprezentanților Consiliului Județean Cluj, lucrările vizează înlocuirea și reabilitarea a 51 de kilometri de conducte de apă și canalizare din peste 100 de străzi și tronsoane de străzi din Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

sergiu 06/03/2023 - 19:25

pe când în loc IURIU DE CAMPIE , com Cojovna..ca deja locuitorii de acolo sau saturat de minciuni..rețeaua trebuia data în folosință în 20 februarie 2023…Unde sunt autoritățile de control…ca sunt bani europeni parca???

Raspunde

Comenteaza