Salina Turda dă startul demersurilor pentru a intra în patrimoniul UNESCO

by Christian Suciu

Primarul din Turda, Cristian Matei, anunță debutul procedurilor pentru intrarea Salinei în patrioniul UNESCO, pentru a asigura o mai bună conservare a obiectivului turistic pentru publicul național dar și cel inernațional.

Salina Turda a demarat procedurile de a intra în patrimoniul mondial UNESCO respectiv pe lista locurilor importante a căror conservare este esențială pentru întreaga comunitate globală. 

Potrivit acestuia, salina se află într-un proces de modernizare și tehnologizare ce va eficientiza potențialul turistic al acesteia precum și al zonelor din proximtatea ei.

La acest moment Salina Turda este în plin proces de modernizare și automatizare. Astfel, schimbăm paradigmele de la Salină prin tehnologizarea serviciilor turistice și modernizarea spațiilor din proximitatea ei.

Totodată, vă reamintim că prin adoptarea unei strategii de marketing am reușit promovarea celui mai frumos subteran din lume, modelat de oameni, în aeroportul Cluj-Napoca și urmează prezentarea în alte 110 aeroporturi internaționale.”

Conform primarului, numeroase publicații internaționale specializate în turism i-au acordat salinei un loc desobeit printre cele mai frumoase obiective turistice din lume.

” Salina Turda este în top 3 mondial în publicații de specialitate, consacrate în turism, iar noi facem tot posibilul pentru a acorda atenția cuvenită acestui obiectiv pentru a fi mereu în topul celor mai frumoase și moderne destinații din lume.” a mai transmis primarul Cristian Matei.

GALERIE:

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Ursu nicolae 23/06/2022 - 19:00

In salina personalu este forte prost instruit
Si iti promite salina multe is bani pe tikete si nu face refund
Cand am fost la salina deabea mergeau csteva becuri foarte multe locuri inchise

Raspunde

Comenteaza