S-au încheiat lucrările la rețeaua de apă dintr-un sat clujean

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a anunțat finalizarea lucrărilor de extindere a rețelei de distribuție a apei din satul Legii al comunei Geaca. Noua conductă instalată are o lungime de 2 kilometri iar valoarea investiției finanțată din fondurile proprii ale forului administrativ județean se ridică la 555 de mii de lei.

”Prin intermediul acestei investiții finanțate de Consiliul Județean, toate gospodăriile din Legii vor fi racordate la rețeaua publică de apă. În momentul de față suntem în procedura tehnică de recepție, astfel încât, în cel mai scurt timp, cetățenii localității, dar și turiștii care ajung în zona lacurilor de pe Valea Fizeșului, vor beneficia de apă potabilă de cea mai bună calitate, furnizată în regim continuu. ” a comunicat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

sergiu 17/12/2022 - 11:42

Când?? ca în sat IURIU DE CAMPIE exista promisiune de 10 ani…acum montam țeava, acum pompele, în toamna ii dam drumul nu ca în Primavara..vrăjeală politicianista de cacao…ALOOO SE AUDE????dar sa vedeți ce surpriza va f Ala care a tras apa și cu Compania de apa ii va taxa pe oameni pentru apometre tras în curte racord ete…..deci Desi se fac cu fonduri europene aceste investiții..SMECHERII iei scot pârleala…așa pe românește

Raspunde

Comenteaza