S-au pus în vânzarea biletele pentru Campionatul European U21! Meciuri tari la Cluj pe stadioanele lui CFR și U Cluj!

by Christian Suciu

Organizatorii au pus în vânzare biletele pentru meciurile de la Campionatul European de Fotbal U21 ce vor avea loc la Cluj-Napoca și la București. Pe arenele din București vor putea fi urmărite meciurile din Grupa B în care se află România, Spania, Ucraina și Croația, în timp ce pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” și pe ”Cluj Arena” publicul va putea urmări meciurile Grupei D: Franța, Italia, Norvegia și Elveția dar și unul din sferturile de finală ale competiției.

Prețurile unui bilet pentru meciurile ce vor fi disputate pe stadioanele clujenevariază între 25 și 35 de lei iar pentru semfinala de la București acestea pot ajunge la 40-50 de lei. Acestea pot fi achiziționate și sub formă de pachet pentru toate cele 3 meciuri jucate pe un anumit stadion la prețul de 89 de lei.

Biletele pentru competiția europeană ce va avea loc între 21 Iunie și 8 Iulie 2023 pot fi achiziționate de pe platforma under21tickets.ro.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

S-au pus în vânzarea biletele pentru Campionatul European U21! Meciuri tari la Cluj pe stadioanele lui CFR și U Cluj! – Revista Presei 13/03/2023 - 14:47

[…] post S-au pus în vânzarea biletele pentru Campionatul European U21! Meciuri tari la Cluj pe stadioanele… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza