S-au aprobat indicatorii de construire a Spitalului Pediatric Monobloc din Borhanci

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj a aprobat în cadrul ședinței de astăzi indicatorii tehnico-economici ai Spitalului pediatric Monobloc de la Cluj. Proiectul este unul dintre principalele puncte de pe lista de priorități a administrației locale în domeniul sănătății iar voaloarea totală a investiției s-ar ridica la 400 de milioane de euro.

Potrivit Consiliului Județean, suprafața alocată construcției Spitalului Monobloc Pediatric ar fi un teren de 17 hectare din Borhanci iar proiectul prevede nu mai puțin de 515 paturi pentru spitalizare continuă și 30 de paturidestinate ATI și 51 pentru spitalizarea de zi iar Președintele Consiliului Județean, Alin Tișe consideră că proiectul va deveni unul de relevanță națională în urma finalizării.

” Această prioritate absolută a forumului administrativ județean avansează în ritm susținut, dorința noastră fiind aceea de a demara într-un timp cât mai scurt licitația de execuție a lucrărilor. Spitalul Monobloc de Copii este cel mai important proiect al Clujului, în domeniul sănătății, deservind pacienți din întreaga țară.” a transmis acesta în cadrul ședinței.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza