S-a decis locația viitorului Aquapark! Va fi construit lângă ștrand-ul SUN!

by Christian Suciu

Primarul Clujului, Emil Boc a comunicat astăzi care este locația aleasă pentru viitorul Aquapark al Clujului iar potrivita cestuia zona aleasă este cea din apropierea ștrandului Sun ce are o suprafață de 5,5 ha. Din totalul spațiului necesar în posesia primăriei se află deja 1,5 hectare în timp ce restul suprafeței este dobândit prin câștigarea unor procese juridice.

”Prin efortul colegilor mei, a reușit să avem o suprafață curată din punct de vedere juridic, de circa 5.5 ha, în zona ștrandului SUN, Cora, pe care o cunoașteți. Suprafața actuală e de 1.5 ha, acolo unde sunt acum bazinele, diferența a fost obținută prin câștigarea de către municipalitate a unor procese juridice. La un vot distanță este demararea studiilor de fundamentare, apoi de fezabilitate, prin concesiune de lucrări publice.” a transmis Edilul Clujului.

Investiția de peste 40 de milioane de euro ar fi urmat să se realizeze în Parcul Est pe o suprafață de 100,000 de metri pătrați care să încadreze diverse bazine cupă și alei pietonale însă în ultimă instanță primăria a renunțat la respectivul proiect.


”Asta este situația de la Cluj. Eu puteam să mă încăpățânez, să spun că avem acolo 10 hectare, în Parcul Est, că nu mă interesează și facem acolo. Putea fi și asta o atitudine, dar nu e caracteristică Clujului. Lucrările acestea nu se fac pentru un an de zile, e o lucrare pentru zeci de ani. Nu ne putem permite să nu analizăm fiecare aspect și să nu ascultăm pe toată lumea.” a mai adăugat Emil Boc într-o intervenție radiofonică pentru un post local.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza