S-a asfaltat drumul dintre Cluj-Napoca și Popești

by admin

Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare a sectorului din drumul județean 105T dintre Cluj-Napoca și Popești, lucrări executate în vederea îmbunătățirii calității drumului și a condițiilor de circulație.

„Întreținerea drumului județean 105T Cluj-Napoca – Popești este necesară întrucât acesta deservește o zonă metropolitană aflată în plină dezvoltare, context în care condițiile optime de circulație au o importanță aparte”, a precizat președintele Consiliului Județean Cluj.

Anterior asfaltării au fost executate lucrări constând în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, aducerea la profil a acostamentelor, refacerea terasamentelor deteriorate, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, decolmatarea camerelor de cădere, desfundarea podețelor, înlocuirea unor podețe, tăierea vegetației și a lăstărișului din vecinătatea carosabilului.

Potrivit reprezentanților CJ Cluj, pentru completa finalizare a operațiunilor, urmează a mai fi realizate acostamente și vor fi refăcute timpanele la podețe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza