Revenire cu goluri de senzație pentru Universitatea Cluj în Cupa României! Echipa clujeană s-a calificat în semifinale după 1-2 cu FC Hermannstadt

by Christian Suciu

Universitatea Cluj a obținut calificarea în semifinalele Cupei României după ce s-a impus cu scorul de 1-2 pe terenul celor de FC Hermannstadt. Formația antrenată de Ioan Ovidiu Sabău a câștigat meciul de ieri după ce a revenit spectaculos în a doua repriză grație golurilor marcate de Chipciu (51′) și Thiam(75′).

Tehnicianul alb-negrilor a transmis la finele partidei că echipa sa are ambiția de a ajunge în finala competiției după această victorie însă prioritatea clubului este menținerea în Superligă iar meciul de Sâmbătă împotriva lui FC U Craiova 1984 va fi unul important în acest scop.

” E bine că i-am recuperat pe Nistor, Thiam, Filip şi sper să nu avem accidentaţi după acest meci. Jucătorii au fost foarte inspiraţi şi au avut încredere că pot întoarce rezultatul.

Noi credem, vrem să jucăm în finală. Este obiectivul oricărei echipe care ajunge până aici. Pentru mine este foarte important, la fel şi pentru jucători, suporteri. E mai uşor pentru mine să-i motivez. Ne bucurăm cât trebuie, dar vrem să pregătim următorul meci din campionat.” a transmis la finalul meciului din Cupa României, antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

Faza meciului a fost reușită de mijlocașul stânga al clujenilor, Alexandru Chicpiu, ce a înscris după o execuție fenomenală cu pciciorul drept.

Golul lui Chipciu:

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Revenire cu goluri de senzație pentru Universitatea Cluj în Cupa României! Echipa clujeană s-a calificat în semifinale după 1-2 cu FC Hermannstadt – Revista Presei 06/04/2023 - 09:34

[…] post Revenire cu goluri de senzație pentru Universitatea Cluj în Cupa României! Echipa clujeană s-a c… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza