Revelion 2023. Cât va costa petrecerea de Anul Nou în țară și în străinătate

by Cristina Mihaila

2022 a fost anul scumpirilor si petrecerea de Revelion nu va face exceptie. Ofertele pentru Anul Nou sunt destul de piperate in statiunile preferate ale romanilor.
Ne-am uita tin primul rand la preturile din jurul Brasovului, cea mai aglomerata statiune in timpul sarbatorilor de iarna. O ofertă pentru trei nopți, cu mic dejun inclus, pentru un cuplu în Poiana Brașov la o cabană de trei stele pornește de la 2500 de lei. Oferta cea mai ieftină de Revelion pentru un hotel de patru stele pornește de la 1350 de euro pentru un cuplu. Pentru trei nopți de cazare, pachetul include mic dejun, masa festivă de Anul Nou și de 1 ianuarie, dar și acces la sala de forță, piscină interioară, saună și salină. Cea mai exclusivistă ofertă de Revelion în Poiana Brașov este la un hotel de patru stele, unde sejurul poate sa coste 4000 euro/cuplu. Oferta include un pachet de patru nopți de cazare cu demipensiune, întâmpinarea oaspeților cu șampanie și tartine, cină bufet suedez cu muzică live pe 30 decembrie, cina festivă de Revelion cu muzică live și joc de artificii în restaurantul ales și un brunch pe 1 ianuarie, alături de un voucher pentru vin fiert și cârnăciori și un bufet suedez la cină. Data de 2 ianuarie dispune doar de un bufet suedez
cu muzică live. În același timp, turiștii au acces la spa, sală de fitness, o petrecere și un loc de joacă pentru copii, parcare, dar atracția principală este un concert Smiley la cumpăna dintre ani.


În Delta Dunării, Revelionul pornește de la 2700 de lei la un resort de cinci stele, iar pentru un pachet de trei nopți de cazare oaspeții se vor bucura de mic dejun, cină festivă de Revelion cu muzică live și băuturi incluse, multe surprize, acces la piscină, sala de fitness saună, parcare. Cea mai pretențioasă ofertă o prezintă un resort de patru stele unde prețurile încep de la 1600 de euro/cuplu, dar exista oferte de 2200 de euro/cuplu, iar cei care vor merge se vor bucura de trei nopți de cazare cu mic dejun inclus, întâmpinare cu șampanie și caviar, cină festivă de Revelion cu pachet de băuturi, brunch, petrecere cu DJ, programe artistice, foc de artificii, pescuit în zone amenajate, caiace, hidrobiciclete și biciclete, seif în camere și parcare.

Pe litoral, un sejur de două nopți de Revelion la Mamaia, la un hotel de patru stele costă peste 3600 de lei, pentru camerele duble standard, iar pentru un senior suite prețurile ajung la 5000 de lei.


În străinătate ofertele sunt mai consistente
La preturi asemanatoare se poate petrece un Revelion intr-o alta tara. Diferenta este ca in pachet sunt incluse mai multe servicii si posibilitati de distractie, astfel ca pare ceva mai convenabil. Un circuit de opt nopți de cazare în Egipt pornește de la prețul de 2050 de euro/cuplu, însă în preț sunt incluse biletele de avion, transport aeroport-hotel și invers, ghid turistic, cina festivă de Revelion, demipensiune. Un alt circuit, în Maroc de data asta, de 11 zile, pornește de la 1699 euro/persoană, iar pachetul include biletul de avion, taxele de aeroport, excursii cu ghid, plimbări cu cămilele în Sahara si alte activitati de vacanta.

Un circuit de opt nopți într-un loc exotic precum Thailanda porneste dela 1985 euro/persoană, iar în Dubai prețurile încep de la 1000 de euro/persoană. Pentru un sejur de șapte nopți în Maldive sunt pachete care pornesc de la 1900 de euro la un hotel de patru stele cu mic dejun inclus, iar la cinci stele prețurile încep de la 3300 de euro. Undeva mai aproape de noi, un circuit de patru nopți cu autocarul pana în Budapesta și Viena pornește de la prețul de 650 de euro/cuplu. În Grecia, prețurile pentru un sejur de patru nopți încep de la 225 de euro/persoană, iar în Turcia, pentru aceeași durată, oamenii vor scoate din buzunareminimum 270 de euro/persoană.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza