Restricții de circulație pe un drum județean, marți și miercuri

by admin

Circulația va fi restricționată astăzi și mâine pe drumul județean 108C, unde vor avea loc teste în vederea campionatelor naționale și europene de raliuri. Potrivit Consiliului Județean Cluj, accesul rutier public va fi restricționat pe sectorul situat pe drumul județean 108C, între kilometrul 72+300 și kilometrul 76+300, pe direcția Răchițele – Doda Pilii. 

Astfel, accesul rutier public va fi închis circulației publice în cele două zile în intervalul orar 10:00 – 18:00. Circulația va fi deschisă alternativ, câte 15 minute, după 45 de minute de închidere a circulației. Traseul de ocolire pe durata celor două zile, în intervalul orar menționat, este – Smida – Giurcuța de Sus – Poiana Horea – DN 1R – Beliș – Bălcești – Dealul Botii – Răchițele și retur.

În calitate de partener în organizarea evenimentului, Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința iubitorilor sporturilor cu motor faptul că în perioada 8 – 9 octombrie a.c. se va desfășura, pe mai multe drumuri județene, Raliul Clujului, ediția 2022, ce se constituie ca etapa a 8-a a Campionatului Național de Raliuri 2022

Te-ar putea interesa si

Comenteaza