Restricții de circulație pe mai multe străzi din Florești. Se lucrează la magistrala de gaz și la rețeaua electrică

by admin

Primăria Florești anunță impunerea unor restricții de circulație pe mai multe străzi din comună, în condițiile în care se vor efectua lucrări la magistrala de gaz și la rețeaua de alimentare cu energie electrică.

„Primăria Florești informează asupra începerii lucrărilor de înlocuire a conductei de gaze naturale în zona străzii Cetății – nr. 2-3. Începând de luni, 9 mai, lucrările aferente acestui proiect vor presupune instituirea unor restricții temporare de circulație, care vor fi anunțate pe măsura evoluției lucrărilor.

Conducta de gaze naturale- presiune medie existentă va fi înlocuită cu o conductă de gaze naturale de presiune medie îngropată. Lucrările au ca termen de finalizare luna iulie. Lucrările de relocare sunt necesare pentru introducerea rețelei de gaze naturale aeriene în subteran, făcând posibilă reconfigurarea ulterioară a accesului în intersecția din zonă. 

Vă asigurăm de întreg sprijinul administrației locale pentru ca lucrările să fie finalizate la termen, astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere şi ne cerem scuze pentru disconfortul creat în trafic privind execuţia acestor lucrări”, au transmis reprezentanții Primăriei Florești.

De asemenea, pe strada Someșului vor începe lucrările de introducere în subteran a rețelei de medie tensiune.

„Începând de luni, 9 mai, lucrările aferente acestui proiect vor presupune instituirea unor restricții temporare de circulație semnalizate la fața locului. Rețeaua medie tensiune din zona Someșului- Crișan- Tineretului va fi relocată în subteran. Lucrările au ca termen de finalizare luna iunie.

Lucrările de relocare sunt necesare pentru creșterea siguranței în alimentarea cu energie electrică. Vă asigurăm de întreg sprijinul administrației locale pentru ca lucrările să fie finalizate la termen, astfel încât circulaţia rutieră să fie afectată cât mai puțin timp posibil”, au mai transmis reprezentanții primăriei.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza