Restricții de circulație în Florești din cauza lucrărilor la gaz

by Christian Suciu

Primăria comunei Florești a anunțat restricționarea circulației pe strada Cetății începând cu ziua de mâine din cauza unor lucrări de introducere a unei noi țevi de gaz. Conform reprezentanților Primăriei Florești traficul va fi restricționat pe Cetății de la numărul 62 până la Atelierul de Pizza.

”Restricții de circulație strada Cetății, pe tronsonul afectat de lucrările de introducere în subteran a țevii de gaz, pentru efectuarea unor săpături de urgență. Începând din această după amiază traficul greu este restricționat în totalitate până vineri 19 august a.c. pentru remedierea unor lucrări pe tronsonul Str Cetății de la nr. 62, până spre Atelierul de Pizza.

Traficul autoturismelor se va desfășura dirijat, iar variante de ocolire, pe străzile Florilor sau zona din spatele halelor. Primăria a autorizat derularea lucrărilor de urgență cu caracter excepțional pe parcursul acestei nopți, pentru ca circulația să poată reveni la normal în cursul dimineții de mâine.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat.  Deciziile de intensificare a ritmului lucrărilor au fost luate pentru a asigura condițiile optime de finalizare a proiectelor de anvergură demarate, înainte de începerea noului an școlar și creșterea valorilor de trafic.” au informat reprezentanții Primăriei Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza