Restricții de circulație, astăzi, pe Autostrada Sebeș- Turda, din cauza unor lucrări de mentenanță

by admin

Centrul InfoTrafic al Poliției Române anunță că astăzi vor fi instituite restricții de circulație pe Autostrada A10 Sebeș- Turda, din cauza unor lucrări de mentenanță. Astfel, pe sensul de mers către Turda, la kilometrul 17+600 de metri, sunt restricționate benzile 1 și 2 pentru efectuarea unor lucrări de reparații la rosturile de dilatație. Din acest motiv, astăzi, până la ora 16:00, traficul se va desfășura doar pe banda de urgență.

De asemenea, se vor efectua lucrări de reparații a carosabilului și pe autostrada A2 București- Constanța. Astfel:

  • în intervalul orar 08:00-18:00, pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța, la kilometrii 21 și 34, prima bandă este restricționată pentru a permite efectuarea unor lucrări de foraj și montare a stâlpilor pentru panouri fonoabsorbante;
  • în intervalul orar 08:30-12:00, pe sensul către litoral al autostrăzii A2 București – Constanța, pe tronsonul kilometric 23+800 de metri – 24+500 de metri, a doua bandă este restricționată pentru a permite efectuarea unor lucrări de reparații la parapetul median.

Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza în zona lucrărilor şi să semnalizeze orice intenţie de schimbare a benzii de circulaţie.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza