Remiză rușinoasă pentru CFR Cluj în prima partidă din Conference League!

by Christian Suciu

CFR Cluj a obținut cu noroc o remiză în primul meci din grupele UEFA Conference League împotriva formației Ballkani FC din Kosovo. Micuța echipă din Kosovo a deschis scorul în minutul 36 prin Armend Thaqi și a încercat să-și păstreze avantajul până la finalul jocului, însă lovitura de cap a lui Yuri Matias (89′), care a reluat o minge pierdută în careu dintr-o lovitură liberă, a adus un gol pe tabelă în dreptul clujenilor și un punct pentru formația lui Dan Petresscu.

Căpitanul CFR-ului Mario Camora a lăudat efortul și calitatea jocului prestat de adversarii CFR-ului în deplasrarea din prima etapă a grupelor Conference League.

” După ce s-a întâmplat în joc, eu zic că e un rezultat bun pentru noi. O echipă care a avut o posesie foarte bună. Noi eram pregătiţi de acest aspect.

Şi în prima repriză au avut posesia, dar nicio ocazie de gol. Prima repriză cred că am avut noi 2-3 faze de gol. Repriza a doua au dat ei un gol. A fost un meci cu entuziasm. Ştiam că o să dăm gol, am sperat până la ultima fază. S-a văzut experienţa noastră. De la minutul 70 ei au scăzut fizic şi asta s-a văzut. Adevărul e că sunt o echipă care au jucat un fotbal frumos, ca Farul de la noi. Eu zic că e un punct important pentru noi.”

Antrenorul ”feroviarilor” a admis că echipa sa nu a făcut cel mai bun meci însă a recunoscut că remiza obținută prin golul egalizator poate fi una importantă pentru moralul jucătorilor.

” Au avut posesia mingii mai mult, dar cred că au avut două șuturi pe poartă sau trei, maximum, și au marcat un gol frumos. Am avut niște ocazii, nu am reușit să marcăm. E clar că nu am făcut cel mai bun meci însă am rămas neînvinși în Europa. Este un punct bun pentru moral.” a transmis antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza