Remiză în Cupa României între Universitatea Cluj și CFR Cluj

by Christian Suciu

Derby-ul Clujului din grupele Cupei României s-a încheiat la egalitate pe Cluj Arena. ”Șepcile Roșii” au intrat în avantaj pe finalul primei reprize după un autogol al fundașului Anton Kresic însă ceferiștii au reușit să marcheze în repriza secundă prin Daniel Bîrligea.

Antrenorul CFR-ului, italianul Mandorlini s-a arătat nemulțumit de prestația jucătorilor săi ce au comis numeroase greșeli și s-au lăsat dominați în prima repriză de jucătorii universității.

” Prima repriză foarte rău, am făcut un meci… Nu mă aşteptam, foarte multe erori tehnice, dar fotbalul e şi acesta. Cred că am avut situaţii în care puteam să câştigăm meciul, dar le-am făcut cadou 45 de minute. Nu a fost la înâlţimea a ce suntem noi.

După le-am spus la pauză că trebuie să joace, nu a fost un discurs dulce, dar nici dur. Am schimbat, am introdus jucători care erau mai proaspăt mental. Ca o concluzie, n-am pierdut, e un egal.”, a transmis tehnicianul ”feroviarilor” la finele partidei.

Totodată, antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău, a transmis că se aștepta la mai mult de la jucătorii săi însă rezultatul obținut este unul echitabil.

”A trebuit să mă adaptez la situaţia jocului. Un meci pe care puteam să-l jucăm mai bine în a doua repriză.

Aş putea să spun că un rezultat corect, chiar dacă am avut două ocazii mari pe final. Este un rezultat echitabil. Atmosfera este una senzaţională, asta înseamnă să îţi câştigi speranţa fanilor. Ei când au simţit lucrul acesta au venit să ne încurajeze.”, a declarat la flash-interviurile din urma partidei, antrenorul Universității Cluj, Ioan Ovidiu Sabău.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza