”Recital” de goluri în Petrolul Ploiești-CFR Cluj 2-5! Petrescu și-a certat jucătorii pentru cele două goluri încasate cu ”lupii galbeni”

by Christian Suciu

CFR Cluj a obținut o victorie categorică în disputa cu Petrolul Ploiești, în etapa a 27-a a Superligii, în care clujenii au înscris de cele mai multe ori în acest sezon. Marcatorii clujenilor în partida de pe ”Ilie Oană” au fost Deac, Bîrligea, Janga, Maglica și Boateng, în timp ce din tabăra petroliștilor au punctat Bratu și Purtic. Victoria obținută de clujeni în etapa intermediară i-a apropiat la numai 2 puncte de liderul clasamentului, Farul Constanța.

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu, a declarat la finalul partidei ca a fost mulțumit de aportul ofensiv al echipei însă nu a ezitat să le reproșeze jucătorilor săi și cele două goluri încasate în ultimele 23 de minute ale confruntării.

” Mă bucur că am marcat cinci goluri, puteam să mai marcăm, am avut multe ocazii. Adversarul a fost foarte bine organizat în prima repriză.

Au fost agresivi, au creat probleme. Păcat că nu am primit penalty la 1-0. E a doua oară când CFR primeşte penalty la VAR, dar arbitrul nu îl dă. Nu am mai văzut aşa ceva. A fost incredibil. Eu nu mai înţeleg nimic. Bine că nu a influenţat scorul. Dacă influenţa scorul, nu era bine deloc.

Dacă luăm două goluri, nu luăm campionatul. Ei sunt fericiţi, dar pe termen lung, ne curăţăm dacă luăm două goluri. Eram visători cu toţii pe teren. Nu sunt mulţumit că ne-am relaxat. Felicitări pentru golurile marcate, dar campionatele le câştigă apărarea.

Suntem bine, dar nu am cum să mă liniştesc. În două zile am meci. Nu îmi place cum a fost făcută programarea. Ei au şapte zile, noi avem două zile. Nu înţeleg.” a declarat tehnicianul de 55 de ani al clujenilor după victoria obținută în campionat.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza