Razie la locuința unui bărbat din Luna, care ar fi furat peste 80.000 de lei din casa unei bătrâne

by admin

Un tânăr de 32 de ani din comuna Luna este cercetat de polițiști pentru furt calificat, după ce ar fi jefuit o bătrână din aceeași localitate. Oamenii legii au descins la locuința sa, de unde au ridicat mai multe aparate electronice și electrocansice, despre care bănuiesc că ar fi fost cumpărate cu banii furați.

„În fapt, la data de 1 septembrie, o femeie de 52 de ani, din municipiul Turda, a sesizat poliţiştii, cu privire la faptul că, în perioada septembrie 2019- septembrie 2020, persoane necunoscute au intrat în locuinţa mamei sale, din comuna Luna, de unde au sustras suma de 80.000 de lei. 

În urma cercetărilor şi activităţilor informativ-operative desfășurate de polițiștii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii, cu sprijinul Direcţiei de Operaţiuni Speciale şi a Serviciului Criminalistic Cluj, s-a stabilit faptul că, în luna octombrie 2019, cel în cauză ar fi pătruns prin efracţie în locuința femeii, de unde, dintr-un dulap, ar fi sustras suma de 80.000 de lei.

Cu ocazia percheziției, au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv aparatură electronică şi electrocasnică”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar magistrații din cadrul Judecătoriei Turda au dispus  măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 30 de zile.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza