Rapidul a învins-o pe CFR pe teren propriu iar șansele la titlu sunt tot mai mici pentru ardeleni. Petrescu:” Apărarea în prima repriză a fost de cascadorii râsului.”

by Christian Suciu

CFR Cluj a fost învinsă cu 3-1 în meciul disputat ieri pe stadionul Giulești împotriva lui Rapid București în cea de-a șasea etapă a Play-Off-ului Superligii. Fostul jucător al clujenilor, Marko Dugandzic a punctat de două în poarta CFR-ului, prima oară în minutul 9 din Penalty iar apoi în prelungirile primei reprize iar între cele două goluri a mai marcat pentru Rapid și mijlocașul Mattias Kait. Unicul gol al clujenilor a venit din centrarea fundașului Christopher Braun.

Antrenorul CFR-ului, Dan Petrescu a transmis în urma partidei că scorul nu reflectă corect prestația jucătorilor din teren unde echipa sa a reușit să pună stăpânire pe joc și să-și creeze numeroase ocazii de a marca. În ciuda unei noi înfrângeri Petrescu încă mai crede în șansele CFR-ului la titlu.

”Suntem foarte supăraţi, am început meciul de la 0-2, un penalti uşor acordat, golul doi cu un şut de la distanţă. Nu înţelegeam cum la pauză era 1-3, când numai noi jucam. Apărarea a fost în prima repriză de cascadorii râsului.

Ne lipsesc cei trei căpitani ştiam că aşa va fi. Am făcut schimbări ca să fac schimbări. Este o perioadă grea, scorul nu reflectă realitatea din teren.  

Fica a fost cel mai bun jucător al nostru, nu mă aşteptam să joace aşa bine, e un câştig pentru noi. Noi suntem pe locul 3, cei de pe primele două locuri au şanse. Eu nu voi ceda, până când matematic se poate, nu voi dormi nopţile, voi încerca să găsesc soluţii. Eu mai am contract încă un an, nu pot să plec de capul meu, dar acum suntem la cald, nu are rost să discutăm.” a transmis în urma celor 90 de minute din Giulești, antrenorul clujenilor, Dan Petrescu.

Analiștii emisiunii ”Fotbal Show”, Cristi Dulca și Ionuț Rada, au criticat rezultatele înregistrate de clubul clujean în ultimele meciuri iar din perspectiva lor șansele formației din Gruia la titlu încă nu au dispărut din punct de vedere matematic dar Petrescu are nevoie de o schimbare majoră pentru a o revigora pe CFR CLuj.

” Matematic sunt şanse. Poate CFR va câştiga toate meciurile din acest sezon. Dar ca joc, cum ne-au obişnit în fiecare campionat să joace până la final. Nu făceau greşeli. Întreaga echipă era mult mai exactă. Nu îmi aduc aminte ca echipa CFR-ului să fi luat 3 goluri!” a spus antrenorul Cristi Dulca aflat în studioul Prima Sport.

Nici chiar fostul apărător al feroviarilor nu s-a arătat încrezător în șansele CFR-ului de a obține un nou titlu în Superligă.

”Nu mai arată forţă. Nu, va fi greu să ia un nou titlu. Aşteptăm de când a început play-off-ul să vedem dacă a fost un accident, dar seria meciurilor a continuat. Va fi foarte greu. Cred că simte şi Dan Petrescu că nu mai are acea forţă cu echipa.” a declarat Ionuț Rada în emisiunea ”Fotbal Show”.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Rapidul a învins-o pe CFR pe teren propriu iar șansele la titlu sunt tot mai mici pentru ardeleni. Petrescu:” Apărarea în prima repriză a fost de cascadorii râsului.” – Revista Presei 02/05/2023 - 09:31

[…] post Rapidul a învins-o pe CFR pe teren propriu iar șansele la titlu sunt tot mai mici pentru ardeleni.… appeared first on Stiri de Cluj – Servus […]

Raspunde

Comenteaza