PSD Cluj a depus sesizare la Poliție pentru verificarea vizelor de flotant

by Cristina Mihaila

Lupta politică se încinge pe măsură ce se apropie ziua alegerilor. Organizația Județeană a PSD a depus o adresă către Inspectoratul de Poliție Județean Cluj prin care semnalează faptul că la nivelul județului Cluj, respectiv în comunele Gârbău, Ciurila, Fizeșu Gherlii, Panticeu și Cojocna, numărul vizelor de flotant este neobișnuit de mare. Reprezentanții partidului suspectează posibilitatea de fraudare a alegerilor locale prin metoda creșterii numărului de votanți.

Mai exact, social-democrații clujeni spun că au informații că în aceste comune numărul vizelor de flotant este destul de ridicat, chiar și 300 de vize/localitate, iar la o adresă au fost eliberate trei vize de flotant.


”În comunele indicate în cuprinsul sesizării noastre la momentul eliberării vizelor de flotant nu s-a ținut cont de condițiile eliberării acestora, evidențiate anterior, fiind necesare verificări în teren, din care să rezulte dacă solicitanţii locuiesc efectiv la adresa declarată”, declară președintele PSD Cluj, Alexandru Cordoș.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza