Program prelungit pentru înmatricularea mașinilor. Vezi noul program de lucru

by admin

Reprezentanții Prefecturii județului Cluj au anunțat modificarea programului de lucru cu publicul al Serviciului de Permise și Înmatriculări. Este vorba despre operațiunile de înmatriculare a autovehiculelor, care acum pot fi efectuate pe durata întregii zile.

„Pentru ca soluționarea solicitărilor aferente operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor să se realizeze într-un timp mai scurt, precum  și pentru a ne asigura că în incinta sediului Serviciul Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor, prezența cetățenilor poate fi permisă astfel încât distanțarea fizică să se realizeze în condiții optime, vă informăm că orarul de funcționare a ghișeelor dedicate operațiunilor de înmatriculare – inclusiv eliberarea documentelor, este de luni până vineri, în intervalul orar 08.00-20.00”, au transmis reprezentanții Prefecturii Cluj.

Potrivit Instituției Prefectului județului Cluj, această măsură este luată cu scopul de a contribui la o mai bună gestionare a cererilor venite din partea cetățenilor, precum și de a adapta fluxurile de lucru cerințelor impuse de  contextul actual  generat de evoluția pandemiei de COVID-19.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza