Profesioniștii din domeniul hematologiei se întâlnesc la Cluj Arena în cadrul conferinței ”Insights in Hematology”

by Christian Suciu


Stadionul Cluj Arena va găzdui  în perioada 9-10 mai a.c. conferința „Insights in Hematology”. Organizat sub egida Departamentului de Hematologie și a Centrului de Cercetări pentru Medicină Avansată Medfuture din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu”, evenimentul se află la cea de-a IX-a ediție.

Printre speakerii invitați se numără domnul profesor Gabriel Ghiaur (Johns Hopkins University, SUA), doamna profesor Eva Hellström Lindberg (Karolinska Institutet, Stockholm, Suedia, fost președinte al Asociației Europene de Hematologie), domnul profesor William Dalton (Johns Hopkins University, SUA), domnul profesor Maximilian Stahl (Harvard Medical School, SUA) și domnul profesor Jonathan Fromm (University of Washington, Seattle, SUA). 

Invitat special al conferinței este Laureatul Premiului Nobel pentru Medicină în anul 2019, domnul profesor William Kaelin, de la Universitatea Harvard, Boston, care își va prezenta cercetarea revoluționară alături de domnul profesor Mircea Ivan, din Indianapolis, SUA.

”Stadionul emblemă a Clujului și a întregii Transilvanii continuă să dovedească faptul că nu este doar un loc de desfășurare a unora dintre cele mai spectaculoase competiții sportive, ci este un spațiu public multifuncțional, o locație ideală pentru o multitudine de alte evenimente, din diverse domenii. Acest fapt este, fără îndoială, consecința directă a felului în care am conceput, încă de la început, acest edificiu și a numeroaselor investiții pe care le-am realizat la Cluj Arena, de-a lungul timpului. Rămânem deschiși propunerilor de colaborare și susținem cu tărie inițiativele benefice comunității.”, a transmis președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza