Probleme pentru CFR Cluj! Un jucător care nu a jucat niciun minut a reclamat clubul la FIFA!

by Christian Suciu

CFR Cluj ar putea fi nevoită să plătească despăgubiri unui jucător care nu a jucat nici un minut pentru campioana României în actualul sezon. Impresarul fundașului senegalez de 28 de ani, Ibrahima Mbaye, a transmis că va cere despăgubiri de la clubul clujean pentru că jucătorului său nu i-a fost acordat permisul de muncă și nu a mai putut reveni în România după ce a plecat în decembrie.

” Ne-am înţeles cu Bologna pentru transferul la CFR pe 31 august 2022, înainte ca perioada de mercato să se închidă. A fost voinţa selecţionerului Senegalului să plece de la Bologna, dorea ca jucătorii lui să evolueze mai mult. 

În timp ce negociam cu echipe din America, pe fir a intrat Clujul, am cântărit situaţia gândindu-ne la Campionatul Mondial. Am plecat în România şi, după ce a semnat, ne-am dat seama că nu a fost inclus nici pe lista de campionat, nici pentru cea de Conference League. 

Dar cel mai rău a fost că nici măcar nu i-au dat permis de muncă şi, în decembrie, odată plecat din România, nu a putut reveni timp de 3 luni. Acum vom merge la FIFA pentru a cere daune, paguba care i-a fost produsă a fost incredibilă.” a declarat Agentul jucătorului senegalez Beppe Accardi pentru Tuttomercato.web.

Ibrahima Mabye a strâns peste 140 de meciuri în Serie A pentru echipe precum Internazionale Milano și Bologna însă de la venirea sa la CFR Cluj acesta n-a reușit nici măcar să debuteze pentru formația clujeană iar singura sa apariție pe banca lui Dan Petrescu a fost în meciul din Cupa României împotriva lui ACS Dumbrăvița, echipă din al doilea eșalon al fotbalului românesc.

sursa: primasport.ro

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza