Probleme cu energia electrică la Chinteni. Primărița amenință cu „presiuni asupra celor abilități”

by admin

Din cauză că locuitorii comunei Chinteni se confruntă cu dese întreruperi de curent, și, implicit, cu electrocasnice defecte, primărița Lucia Suciu îi îndeamnă pe oameni să depună plângeri la instituție. Astfel, susține, va avea legitimitate să ceară socoteală vinovaților.

Neplăcerile cu care se contruntă locuitorii comunei, datorită întreruperilor repetate ale energiei electrice, reprezintă „o situatie cu care eu mă lupt de ani de zile”, susține Lucia Suciu, edilul Chinteniului.

„Mi se repetă, la nesfârșit, ca e o comună în continuă dezvoltare și de aceea rezultatul e acesta. Am luat legatura și azi cu toate instituțiile abilitate în rezolvarea problemelor generate de furnizarea tuturor utilităților publice.
Vă asigur, însă, că în calitatea mea de primar, nu am nici o competență în soluționarea unor astfel de probleme. Acestea sunt, din păcate, prevederile legale”, se justifică aceasta.

Totuși, primărița are și o soluție: să facă echipă cu localnicii afectați de penele de curent. Aceștia trebuie doar să trimit până miercuri, 12 februarie, o sesizare pe adresa de mail reclamatii.cluj@anpc.ro. Documentul va trebui să conțină detalii ca numele și prenumele păgubiților, domiciliul, aparatele electrice avariate, data achiziției, valoarea, precum și orice alte detalii considerate relevante. De asemenea, cei care dețin fotografii cu diferite aparate de masurare a energiei electrice să depună sesizare, însotiță de fotografii.

„Vă rugăm să redirecționati sesizările și spre Primaria Chinteni, pentru a putea monitoriza mai bine situația și a vă putea sprijini, prin presiuni asupra celor abilitați. Vom solicita o comisie din partea Prefecturii Cluj, în următoarea perioadă sau vom merge noi la ei, în caz contrar. Aștept cu mare interes să văd câți dintre dumneavostră se vor mobiliza și îmi vor fi alături!”, i-a provocat Lucia Suciu pe chinteuani.Te-ar putea interesa si

Comenteaza