Primarul Floreștiului s-a întâlnit cu Ministrul Investițiilor Marcel Boloș

by Christian Suciu

Primarul Comunei Florești, Bogdan Pivariu a discutat cu Ministrul Investițiilor Marcel Boloș la sediul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene unde și-a expus agenda privind proiectele dedicate comunității locale.

” Obligația noastră este să ne prezentăm cele mai importante proiecte și să asigurăm finanțarea acestora, să parcurgem etape importante spre demararea și finalizarea lor, în cele mai bune condiții pentru întreaga comunitate. Pentru majoritatea cetățenilor, acestea poate nu sunt evidente, dar sunt obligatoriu, legal, de urmat, ca să putem obține o dezvoltare durabilă și consolidată.” a transmis edilul floreștiului.

Printre proiecte se numără și Proiectul Muzeului Național de Istorie a Transilvaniei pentru care proiectul de hotărâre privind trecerea terenului alocat construcției din proprietatea comunei în cea a statului a fost de curând aprobat. Investiția totală se ridică la 15 milioane de euro și se va întinde pe o durată de 4 ani iar acesta va fi finanțat prin PNRR.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza