Primarul Clujului, mesaj de laudă pentru activitatea și viața regretatei Regine Elisabeta a II-a a Marii Britanii

by Christian Suciu

Primarul Clujului, Emil Boc, a publicat pe pagina sa de Twitter un mesaj comemorativ pentru întreaga activitate desfășurată în timpul vieții de regretata Regina Elisabeta II-a a Marii Britanii. În mesajul său liderul clujean a evidențiat loialitatea monarhului față de poporul ei și imaginea pe care a oferit-o oamenilor din întreaga lume în funcția pe care și-a asumat-o până la finalul vieții.

”Glorie eternă și respect pentru Regina Elisabeta a II-a! Un om de stat model, cu un profund sentiment de loialitate față de poporul ei, Majestatea Sa a făcut ca slujirea națiunii și a Regatului Unit să fie angajamentul vieții sale. Majestatea Sa a fost întruchiparea datoriei bine definite, a adevăratei conduceri, a echilibrului, a decenței, a cumpătării și a calmului imperial.” a comunicat edilul clujean.

Într-o altă intervenție pentru un post de radio local, Emil Boc și-a exprimat admirația pentru Majestatea Sa subliniind faptul că nu a ezitat să-și abandoneze responsabilitățile nici chiar în ultimele sale zile de viață.

”Amintiți-vă că doar cu două zile înainte de a trece printre îngeri nu a ezitat să își facă datoria de monarh și șef al statului și a primit și nominalizat viitorul premier al Marii Britanii, ca de altfel al XV-lea premier pe care l-a nominalizat. Cred că regina Elisabeta a II-a va rămâne un model pentru orice om politic de pe această planetă.” a mai amintit Primarul Municipiului Cluj-Napoca.

Nu în ultimul rând, Emil Boc a urat succes urmașului la tronul Marii Britanii, Regele Charles al treilea despre care afirmat că este un om desăvârșit și un lider care s-a pregătit cu ardoare pentru rolul pe care urmează să-l preia. Primarul l-a cunoscut personal pe noul rege atât în timpul mandatului său ca premier dar și ocazia acordării acestuia titlul ”Doctor Honoris Causa” al Universității Babeș-Bolyai.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

gunoiul impostor 11/09/2022 - 11:51

„Acum, când întregul popor se pregătește să întâmpine prin fapte de muncă marele eveniment din viața partidului, Conferința Națională a PCR – unitatea tuturor cetățenilor țării reliefează înalta răspundere ce ne revine fiecăruia în parte față de prezentul și viitorul României, față de destinul nostru revolutionar. Mărturia acestui adevăr, a acestui crez suprem sunt profund și convingător dăltuite în geografia materială și umană a poporului român, angajat plenar cu toate forțele sale, în opera de înfăptuire a hotărîrilor Congresului al XIII-lea al Partidului. În acest context, noi, studenții Universității clujene, suntem hotărâți să ne intensificăm eforturile, în domeniile noastre de muncă-eforturi care se înscriu în activitatea de ansamblu pentru realizarea programului de dezvoltare a țării. Sub impulsul acestui sentiment al participării, al eforturilor spre educație permanentă-condiție sine qua non a spiritului revoluționar-studenții Universității noastre întâmpină marele eveniment politic cu rezultate admirabile pe tărâm profesional, politico-ideologic și cultural-artistic. Latura politico-ideologică are menirea, prin cercurile de dezbateri, sesiuni de comunicări, mese rotunde, dezbaterile de la invățământul politico-ideologic, să creeze în rândul studenților atmosfera înțelegerii profunde a dimensiunii politicii partidului și statului nostru, a liniilor directoare ale acesteia. În acest climat de profundă angajare și răspundere, nu vom precupeți niciun efort pentru a ne putea onora cu cinste de nobilele misiuni ce ne revin, pentru a întâmpina Conferința Națională a partidului cu bogate și frumoase rezultate, alături de angajamentul solemn al participării noastre – sporind astfel prestigiul acestui vechi lăcaș de cultură care este universitatea clujeană“. Emil Boc, 1987 ziarul Faclia. https://www.cotidianul.ro/boc-mai-comunist-decat-se-stia/

Raspunde
Bogdan 01/12/2022 - 13:28

s-a uitat omuletul pe Netflix

Raspunde

Comenteaza