Primăria Cluj-Napoca a demarat consultări publice privind nivelul taxelor și impozitelor locale

by admin

Primăria Cluj-Napoca a demarat procesul de consultare publică în vederea stabilirii taxelor și impozitelor locale pentru anul 2024. Consultarea publică are loc în perioada 6-21 iunie.

„Primăria municipiului Cluj-Napoca a inițiat procedura de consultare publică, în conformitate cu prevederile Legii 52/2003 privind consultarea publică și transparența decizională referitoare la proiectul de Hotărâre privind stabilirea nivelurilor pentru valorile impozabile, impozitele și taxele locale pentru anul 2024.

Etapa consultării publice are loc în perioada 6-21 iunie 2023. Persoanele interesate pot trimite sesizările, observațiile, punctele de vedere la adresa de e-mail: consultarepublica@primariaclujnapoca.ro sau pot înregistra adrese scrise la Serviciul Centrul de Informare pentru Cetățeni, str. Moților nr.7 sau la orice primărie de cartier”, au transmis reprezentanții municipalității.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina Primăriei Cluj-Napoca.

Te-ar putea interesa si

2 comentarii

Dorin 10/06/2023 - 00:30

Taxele cresc an de an.Probabil e de vina inflația.Dar alteori cresc și calitatea serviciilor scade.La fel că și pâinea.Greutatea ei scade prețul crește .Sau mai evident salubrizarea costa mai mult dar gunoiul se adună mai rar.

Raspunde

Comenteaza