Președintele lui FC ”U” Cluj, Radu Constantea, mesaj de susținere pentru Ioan Ovidiu Sabău! Radu Constantea:” Nu se pune problema prelungirii contractului”

by Christian Suciu

Președintele clubului U Cluj, Radu Constantea, a dezmințit zvonurile privind o posibilă plecare de la echipă a antrenorului Ioan Ovidiu Sabău la finalul sezonului competițional. Acesta i-a asigurat totodată pe fanii clujenilor că jucătorii importanți precum Dan Nistor și Alex Chipciu vor rămâne la formația clujeană și din următorul sezon.

”Eu sunt cel care l-am propus si susținut pe domnul Ioan Ovidiu Sabău în funcția de manager sportiv, când am început acest proiect din Liga a 4-a, dar și în cele doua mandate ulterioare de antrenor principal. Domnul Ioan Ovidiu Sabău a semnat in august 2023 un contract pe doua sezoane, așa ca nu s-a pus in aceasta primăvara problema prelungirii contractului, acesta fiind valabil pana în 2025.

FC Universitatea Cluj nu a negociat cu niciun antrenor. Nu s-a pus niciodată problema rezilierii contractului domnului Ioan Ovidiu Sabău”, a transmis Radu Constantea, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Acesta a ținut totodată să-i asigure pe fanii alb-negrilor că vedetele echipei, Dan Nistor (autor a 15 goluri în acest sezon) și Alexandru Chipciu ( 39 de partide jucate și 6 goluri în toate competițiile) vor rămâne în lotul formației clujene și din următorul sezon.

”Atât Alex Chipciu, cât si Dan Nistor, ale căror nume au fost vehiculate în ultimele zile pe tot felul de «liste cu plecări», sunt alături de ceilalți jucători, parte din parcursul bun pe care l-am avut în primii doi ani de Liga 1 și trebuie tratați cu mai mult respect, pe care și l-au câștigat pe teren. Nu am auzit pe nimeni în cadrul clubului sa propună rezilierea unor contracte care sunt valabile și în sezonul viitor.”, a mai afirmat Președintele lui U Cluj, Radu Constantea privind situația echipei clujene.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza