Premierul Ciucă subliniază importanța educației cu ocazia zilei de 1 iunie

by Christian Suciu

Premierul Nicolae Ciucă a adresat un mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Copilului, în care a subliniat valoarea educației pe care o primesc copii în viitorul țării fiind de părere că cel mai frumos cadou pe care îl putem oferi copiilor este educația.

”Accesul la educație – al spiritului și minții, al discernământului între bine și rău, între adevăr și minciună – este sursa și resursa pe care se va baza adultul în echilibru cu sine și cu ceilalți. Educația schimbă destinele, întărește societatea, întărește societatea. dezvoltă națiunea. Este fundamentul unui viitor mai bun.Copiii de astăzi vor face față mai bine ca adulți transformărilor sociale dinamice și situațiilor de viață în continuă schimbare dacă îi educăm să fie deschiși către noi perspective, să accepte și să respecte diversitatea, să fie în solidaritate și empatică.” a transmis Prim Ministrul României.

mai mult de atât, Șeful Executivului a amintit de programul ”România Educată” menit să le ofere copiilor educația necesară pentru a ghida România către un viitor mai bun însă Primul-ministru a reiterat de asemenea și nevoia de sprijin a copiilor din categoriile defavorizate, precum și a copiilor ucraineni aflați în România ca refugiați.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza