Mircea Abrudean a solicitat externarea după 10 zile petrecute în spital

by admin

Prefectul Clujului, Mircea Abrudean a solicitat externarea din spital. Astăzi, 13 iulie, se împlinesc 10 zile de la data la care Prefectul și familia sa au fost confirmați pozitiv cu Covid-19 și, conform Ordinului MS Nr. 1137/23.06.2020, au solicitat externarea, fiind asimptomatici.

Conform prefectului, el și familia vor rămâne în continuare în izolare la domiciliu.

„Mulțumim întregului personal de la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase din Cluj-Napoca pentru profesionalismul și dedicația cu care își fac meseria și pentru grija pe care o acordă tuturor pacienților internați aici.

Vă mulțumim tuturor pentru urările de sănătate și gândurile bune pe care ni le-ați transmis în toată această perioadă, care ne-au ajutat să trecem mai repede peste situație și să rămânem optimiști.

Vă doresc tuturor sănătate și vă îndemn, pe mai departe, la responsabilitate maximă și grijă față de dumneavoastră și toți cei dragi. Riscurile sunt tot mai mari și depinde doar de noi să trecem cât mai repede peste această perioadă dificilă și să revenim încet la normalitate!”, transmite Prefectul Mircea Abrudean.

Mircea Abrudean și familia acestuia au fost testați pozitivi cu COVID-19 în 4 iulie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza