(P)Proiect de extindere și îmbunătățire a iluminatul public din municipiul Gherla

by admin

Reprezentanții primăriei Gherla au anunțat semnarea unui contract de finanțare nerambursabilă cu Ministerul Lucrărilor Publice ce prevede înlocuirea iluminatului existent cu un iluminat economic, prin utilizarea unor aparate cu eficiență energetică ridicată și extinderea iluminatului public în municipiul Gherla.

Realizarea unui iluminat public corespunzător înseamnă:- siguranţa traficului- securitatea persoanelor- îmbunătăţirea orientării în trafic- posibilitatea unei mai bune orientări – scăderea costurilor – reducerea accidentelor- reducerea criminalităţii-utilizarea eficientă a reţelei de drumuri.- confort psihic şi vizual.

,,Un nou proiect important pentru orașul nostru, care va oferi servicii de iluminat moderne și economice, pe o infrastructură performantă. Acest proiect, ca și celelalte demarate în ultima vreme, cum ar fi digitalizarea primăriei, începerea primilor pași concreți pentru reînființarea creșei sau modernizarea Scolii Generale nr. 1, reprezintă pentru orașul nostru ceea ce mie îmi place să numesc “dezvoltare deșteaptă”. Am încercat să depășim era proiectelor scurte și rapide. La Gherla direcția pe care am adoptat-o a fost de viziune pe termen lung. Un lucru bine început are toate șansele să se termine bine” a declarat primarul Ioan Neselean.

Acesta va intra în implementare, prin procedurile de licitație iar valoarea totală a contractului de finanțare este de 12.357.507,27 lei.

Comandat : PSD-Organizatia Judeteană Cluj CUI 21200019

Te-ar putea interesa si

Comenteaza