Polițist clujean amenințat cu moartea în timp ce verifica aplicarea ordonanțelor militare

by admin

Un bărbat s-a ales cu dosar penal, după ce a amenințat cu moartea un polițist care verifica respectarea măsurilor de distanțare socială și a prevederilor ordonanțelor militare. El este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca pentru ultraj.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 10 aprilie, bărbatul l-a ameninţat cu acte de violenţă şi cu moartea pe un agent de poliţie din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu şi care efectua activităţi în vederea respectării prevederilor Ordonanţei Militare nr. 3/2020, într-o comună. Procurorii spun că bărbatul i-a cauzat agentului de poliţie „o stare de temere cu atât mai mult cu cât nu a respectat în mod constant distanţa de siguranţă de 1,5 metri, avea asupra sa o sticlă şi a atins pe persoana vătămată în zona inghinală”. 

Bărbatul a fost reţinut iniţial pentru 24 de ore, iar apoi a fost luată măsura controlului judiciar pe o durată de 60 de zile, începând din 16 aprilie şi până pe data de 14 iunie.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza