Poleiul le dă de furcă șoferilor pe drumurile din Cluj. S-au folosit peste 280 de tone de material antiderapant

by admin

Din cauza temperaturilor negative înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de polei. Ca urmafre, peste 280 de tone de material antiderapant folosite pentru combaterea fenomenului de polei pe drumurile județene


În cursul zilei de joi, 9 ianuarie, s-a acţionat, inclusiv prin revizii, pe 49 de drumuri sau sectoare de drumuri judeţene situate pe raza zonelor Huedin, Gilău şi Gherla. Intervenția a fost realizată cu ajutorul a 25 de utilaje. Tot în aceste zone, în cursul nopţii şi al acestei dimineţi se acţiona pe 14 drumuri judeţene, cu șase utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate de 138 de tone de material antiderapant.


Pe drumurile judeţene situate în zona Turda şi zona de munte, în cursul zilei de joi, 9 ianuarie a.c., s-a intervenit pe nouă drumuri judeţene, cu cinci utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe cinci drumuri judeţene, cu un utilaj. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 30 de tone de material antiderapant.


Pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul zilei de joi, 9 ianuarie, s-a intervenit pe șapte drumuri judeţene, cu opt utilaje. La această oră, se acţionează, inclusiv prin revizii, pe 10 drumuri judeţene, cu opt utilaje. În cadrul acestor acţiuni a fost folosită o cantitate însumată de 113 tone de material antiderapant.


„În continuare, se acţionează cu utilaje și cu materiale antiderapante pentru combaterea fenomenului de polei. De asemenea, se efectuează revizii pe mai multe drumuri judeţene pentru verificarea stării părţii carosabile, urmând să se acţioneze în caz de necesitate”, precizează oficialii Consiliului Județean Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza