Podul peste Arieș din Turda ar putea fi deschis circulației săptămâna viitoare

by admin

Podul peste Arieș din Turda ar putea fi deschis circulației săptămâna viitoare. Deputatul USR-PLUS, Viorel Băltărețu, a avut o nouă întâlnire cu constructorul podului și spune că darea în folosință de apropie cu pași repezi.

„Am analizat, împreună cu constructorul, etapele rămase până la finalizare. E vorba de lucrări ce presupun un volum de muncă redus: asfaltări, montarea parapeților de protecție, marcaje. Dacă vremea e bună, săptămâna viitoare podul va fi dat în folosință.

Mă bucur că apelul meu către Compania de Apă Arieș n-a fost în zadar, reprezentanții acesteia au montat țevile de protecție la capătul dinspre Turda și promit că mâine le montează la capătul opus. Urmează ca țevile de apă propriu-zise să fie montate după finalizarea podului și sper că nu vor fi un motiv pentru a bloca din nou traficul.

Apoi, mai rămâne partea de semnare a documentelor: voi trimite o scrisoare către Ministrul Transporturilor, dl. Grindeanu, prin care voi solicita ca procesul verbal de recepție să fie semnat rapid, desigur, cu respectarea cerințelor legale. Darea în folosință a podului se apropie cu pași repezi”, a scris Viorel Băltărețu pe rețelele de socializare.

Termenul stabilit inițial pentru deschiderea podului peste Arieș este 22 decembrie 2021.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza