Petrescu își dorește victoria în Supercupă cu Sepsi Sfântu Gheorghe ” Finalele se joacă să le câștigi!”

by Christian Suciu

Antrenorul principal al formației CFR Cluj, Dan Petrescu și-a motivat jucătorii înaintea duelului din Supercupa României împotriva lui Sepsi Sfântu Gheorghe iar la conferința de presă dinaintea partidei acesta a ținut să transmită că elevii săi vor da totul pentru a-și adjudeca trofeul.

” Finalele se joacă să le câştigi, nu să le pierzi! Degeaba ai ajuns într-o finală dacă o pierzi. Sepsi are o echipă bună, a adus jucători noi şi este condusă de un antrenor de valoare, pe care îl respect. Va fi un meci echilibrat, iar micile detalii vor stabili învingătoarea.” a transmis Dan Petrescu înaintea jocului decisiv.

Totodată înaintea finalei de la Arad care îi așteaptă pe ”feroviari”, Dan Petrescu și-a exprimat totodată nemulțumirea față de proiectul de lege anunțat de Ministrul Sportului, Eduard Novak în cursul zilei trecute fiind de părere că dezavantajează strategia la care au lucrat cluburile din Liga Profesionistă de Fotbal până în momentul de față.

”Nu înţeleg ce a vrut să spună, cum adică!? Nu cred că se poate la fotbal, nu? E imposibil! Toate cluburile şi-au făcut deja strategia, ar fi împotriva regulilor să-i dai afară (n. red – pe jucătorii străini). Nu sunt ministru, nu ştiu dacă a declarat bine sau nu, mie nu-mi plac regulile astea Under 21, cu puncte care se iau. Nu ne-au ajutat cu nimic! Când îţi ia punctele, cu ce te ajută? Asta cu mai mulţi români…Românul, dacă e bun, îl bagi şi joacă. Aşa e şi cu Underii, sunt mulţi care au jucat în trecut şi acum nu-şi mai găsesc echipe. Nu cred că în ţările importante sunt asemenea reguli, acolo joacă cine merită. Eu, când jucam la Chelsea, erau mulţi străini în echipă şi nu-i afecta pe fani sau pe miniştri. Trebuie să fie totul liber la sport! Dacă s-ar lua decizia în acest sezon, n-ar fi corect. Dacă s-ar lua în viitor, nu ar fi prima decizie care mie nu mi-ar conveni, dar nu am ce să fac.” a declarat în cadrul conferinței, antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza