Peste un milion de euro investiți în Clinica de Neurologie Pediatrică

by admin

Investiție de peste un milion de euro în imobilul în care funcționează Clinica de Neurologie Pediatrică, situat pe str. Victor Babeș nr. 43. Clădirea se află în proprietatea publică a județului și este administrată de Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii, unitate sanitară aflată în subordinea forului administrativ județean.

„Continuăm să investim în spitalele clujene pentru a asigura infrastructura necesară realizării unui act medical de înaltă calitate. Ne dorim ca prin intermediul acestui proiect să contribuim atât la creșterea calității serviciilor medicale pediatrice, cât și la îmbunătățirea condițiilor de spitalizare oferite micilor pacienți”, a transmis Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Pentru clădirea cu regimul de înălțime D+P+E+M sunt propuse lucrări de înlocuire a ferestrelor, recompartimentări, reparații ale scărilor, precum și finisaje interioare și exterioare pentru asigurarea confortului termic pentru pacienți şi personalul care deservește clinica. De asemenea, sunt prevăzute instalații de detectare, semnalizare și avertizare la incendiu, dar și instalații pentru hidranți.

Proiectul are o valoare totală de 5.908.134 de lei, cu TVA inclus, și o durată de implementare de 66 de luni.

Finanțarea investiției va fi asigurată din bugetul propriu al Consiliului Județean Cluj, începând cu anul 2023, precum şi din alte surse legal constituite.   

Te-ar putea interesa si

Comenteaza