Peste o mie de pacienți COVID-19, investigați în centrele de evaluare amenajate în spitalele din subordinea CJ Cluj

by admin

Peste o mie de persoane confirmate cu COVID-19 au fost investigate în centrele de evaluare amenajate la spitalele subordonate Consiliului Județean Cluj. Asta arată o analiză a activității derulate în cadrul centrelor de către președintele CJ Cluj, împreună cu reprezentații Spitalului de Boli Infecțioase și ai Spitalului de Urgență pentru Copii

S-a constatat, astfel, că de la debutul activității celor două centre, la sfârșitul lunii ianuarie, și până la jumătatea lunii martie., au fost evaluate nu mai puțin de 1.147 de persoane. Dintre acestea, doar 24 de pacienți au necesitat internare.

„Profesionalismul echipelor medicale din spitalele noastre s-a făcut, încă o dată, remarcat, iar centrele de evaluare și-au dovedit utilitatea. Felicit întregul personal pentru efortul depus pe durata pandemiei, care încă își face simțită prezența, și le doresc tuturor celor implicați în lupta cu acest virus multă putere de muncă în continuare”, a transmis Alin Tișe, președintele CJ Cluj.

Informații suplimentare, detalii referitoare la modalitățile de programare și condițiile care trebuie îndeplinite sunt disponibile pe paginile web ale celor două spitale, respectiv www.infectioasecluj.ro și www.spitcocluj.ro.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza