Patru persoane decedate într-un accident rutier între Cluj și Oradea

by Christian Suciu

Un accident rutier ce a implicat un autoturism și un camion s-a produs, marți dimineață, pe DN1 în localitatea Uileacu de Criș din județul Bihor. În urma impactului, trei bărbați și un adolescent și-au pierdut viața. Pompierii din cadrul ISU Bihor au intervenit cu două autospeciale cu modul de descarcerare pentru extragerea victimelor și au aplicat manevre de resuscitare însă niciunul dintre ocupanții autoturismului implicat nu au putut fi salvați fiind constatat decesul acestora.

” În dimineaţa zilei de marţi, 28 mai, pompierii militari bihoreni au intervenit pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, la un grav accident rutier produs între un TIR şi un autoturism, soldat cu patru persoane decedate, din care trei bărbaţi şi un adolescent. Sesizarea privind tragicul eveniment a fost primită prin Sistemul Unic de Urgenţă 112, în jurul orei 06,30, apelantul precizând faptul că şoferul autoturismului şi cei trei pasageri erau inconştienţi şi încarceraţi.

Ajunşi la locul intervenţiei, pompierii militari au acţionat la evacuarea celor patru victime încarcerate, iar echipajele militare au procedat la efectuarea manevrelor de resuscitare. Din nefericire, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, niciunul dintre cei patru ocupanţi ai autoturismului nu a mai putut fi salvat, medicii declarând decesul acestora.”, au transmis reprezentanții ISU Bihor.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza