Patronul de la CFR, nemulțumit de meciul cu Rapid: ” Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât”

by Christian Suciu

CFR Cluj s-a impus în faţa Rapidului, scor final 2-1, în direct pe Look Sport+ şi platforma online PrimaPlay.ro. Ardelenii au mărit distanţa faţă de FCSB: acum au 8 puncte avans. Rezultatul nu l-a mulţumit pe patronul ardelenilor. Neluţu Varga a declarat că a trăit la intensitate mare meciul cu giuleştenii, care au pus foarte multe probleme echipei sale.

” Am trăit foarte greu meciul, cu stomacul în gât. Nu mi-a plăcut nici mie ce am văzut în repriza a doua. Ceva se întâmplă.

Cred că este vorba de un blocaj, au căzut psihic, nu-mi dau seama care este problema. Bine că au câştigat totuşi meciul. Sper ca această victorie să ne facă să ne revenim”a declarat Neluţu Varga, pentru Gazeta Sporturilor.

Dan Petrescu a avut un discurs extrem de dur la adresa fotbaliştilor săi la flash-interviu, iar tirada a continuat şi la conferinţa de presă de după meci: „Nu mai contează un punct, două în plus faţă de FCSB când îţi ia jumătate din puncte. În play-off trebuie să câştigăm aşa, dramatic, dar dacă jucăm aşa, zero puncte. 10 meciuri, zero puncte! Dacă ei nu se trezesc, eu mă trezesc şi le spun. Ei sunt bucuroşi când câştigă, dar antrenorul e îngrijorat că ştie că n-au jucat nimic în repriza a doua.  Fotbalul se joacă două reprize, nu una. Dacă ei nu ştiu, le spun. Nu vorbesc niciodată cu ei după meci. Mâine o să fie o zi liberă, o să plec la munte, să mă ascund de toată lumea şi sper să găsesc soluţii să nu mai arătăm în halul ăsta. Faci 3-3 cu FCSB, 1-1 cu Craiova, iei în ultimul minut gol, eşti supărat, dar măcar ai văzut ceva.

Acum n-am văzut nimic, ziceai că a intrat altă echipă. După cinci minute am vrut să schimb vreo şase jucători, dar nu puteam. E prima dată când am fost aşa supărat în 2022. Nu ştiu, ziceai că au luat toţi o pastilă invers la pauză”, a declarat Petrescu, la finele meciului cu Rapid.”

sursa:looksport.ro

Te-ar putea interesa si

Comenteaza