Pacientă în vârstă de 100 de ani, tratată cu succes la Spitalul Județean Cluj, după un accident casnic

by admin

O pacientă în vârstă de 100 de ani a fost internată săptămâna trecută la Spitalul Clinic Județean de Urgență Cluj, după ce a suferit un accident casnic și și-a fracturat un picior. Femeia a fost supusă unei intervenții chirurgicale și, după numai 10 zile, a fost externată din spital complet vindecată.

„Sănătatea este importantă la orice vârstă!

O zi cu motive de satisfacție pentru  personalul Compartimentului Ortopedie din Clinica Chirurgie I. Doamna Elisabeta, o pacientă în vârstă de 100 de ani și o lună, părăsește spitalul complet vindecată, după ce a petrecut 10 zile aici.

A ajuns în Unitatea de Primiri Urgențe cu o fractură de picior, urmare a unui accident casnic. De acolo, echipa medicului  primar ortoped Cosmin Dicu, împreună cu medicii anesteziști au preluat-o și au evaluat-o în vederea intervenției chirurgicale. Pacientei  i s-a implantat o tijă pentru fixarea membrului fracturat. Evoluția postoperatorie a pacientei a fost foarte bună, răsplătind astfel efortul echipelor medicale.

Doamna Elisabeta este o persoană energică, deocamdată se folosește de cadru pentru deplasare, însă este sigură că foarte curând se va putea deplasa din nou fără ajutor”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza