OFICIAL | CFR Cluj a pus pe liber cinci jucători în aceeași zi. Vinicius, cea mai importantă plecare!

by admin

CFR Cluj a anunţat, în cursul zilei de vineri, că s-a despărţit de cinci jucători: Paulo Vinicius, Michael Pereira, Ben Youssef, Luis Aurelio şi William Soares. Dintre cei cinci, Vinicius a fost om de bază în ultimii ani, Pereira a petrecut două sezoane în Gruia, iar ultimii trei au avut, mai degrabă, apariţii sporadice în primul 11, indiferent de numele antrenorului care s-a aflat pe banca tehnică.

UPDATE: Michael Pereira, al cincilea jucător pus pe liber de CFR Cluj în aceeaşi zi: “Clubul CFR 1907 Cluj anunţă despărţirea de mijlocaşul de bandă francez Michaël Pereira. Cu o vastă experienţă în La Liga, jucând zeci de meciuri pe prima scenă din Spania pentru Mallorca şi Granada, Mika a sosit cu planuri mari la CFR, în vara anului 2019.Acum, cu două titluri de campion (2019-20, 2020-21) şi o Supercupă a României în palmares, „Puma” se desparte de Gruia după două sezoane memorabile pentru întreaga suflare vişinie! Îi mulţumim pe această cale pentru întreg efortul lăudabil depus în slujba echipei noastre şi îi dorim mult succes în carieră! Baftă, Mika, merci pour tout!”, e anunţul clujenilor.

UPDATE: Paulo Vinicius (37 de ani), unul din liderii apărării celor de la CFR nu va mai continua în Gruia din sezonul viitor. Renunţarea la serviciile veteranului brazilian s-a vehiculat încă dinainte de finalul sezonului. Fotbalistul a petrecut patru ani în Gruia şi a câştigat titlul de fiecare dată.

 ”Mulţumim, Paulo Vinícius! După patru sezoane fantastice petrecute în Gruia, drumurile clubului CFR 1907 Cluj şi ale fundaşului central Paulo Vinícius se despart. Sosit la Cluj-Napoca în vara anului 2017, Vini s-a impus într-un timp record în primul „11” al echipei noastre, devenind unul dintre pilonii de bază în lotul care domină competiţia internă de patru ani încoace. Profesionist desăvârşit, de neclintit în defensivă şi „letal” în faţa porţii adverse în ciuda postului ocupat, cel alintat de colegi „Papai” intră în istoria clubului cu patru trofee de campion (2017-18, 2018-19, 2019-20, 2020-21) şi două Supercupe ale României (2018, 2020). 

Povestea lui Vini în Gruia ajunge la sfârşit, însă legenda de abia începe! Îi mulţumim pe această cale pentru munca exemplară depusă în culorile clubului nostru, pentru zecile de momente memorabile în care ne-a făcut mândri să fim CFR-işti! Îţi dorim mult succes în viaţă, Vini! Obrigado por tudo!” a anunţat campioana României, pe Facebook.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza