O rețea de trafic de droguri ce activa în județe Cluj și Maramureș a fost destructurată! 30 persoane aduse la audieri

by Christian Suciu

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Maramureș, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Maramureș au demarat 56 de mandate de percheziții domiciliare într-un dosar de trafic de droguri în județele Maramureș și Cluj. Din cercetări, o rețea de 15 persoane a distribuit cantități de cristal (3-CMC și 4-CMC-4), respectiv droguri de mare risc mai multor elevi și tineri din Sighetu Marmației.

”Din cercetări a reieșit că 15 persoane, constituite într-un grup infracțional organizat, ar fi vândut, pe parcursul anului 2023, în mod repetat, diferite cantități de cristal (3-CMC și 4-CMC, droguri de mare risc), preponderent către tineri, inclusiv elevi, din municipiul Sighetu Marmației și localitățile limitrofe. Peste 30 de persoane au fost conduse pentru audieri la sediul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Maramureș.”, au informat reprezentanții IGPR.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română și de Biroul Tehnic şi de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul brigăzilor de combatere a criminalității organizate Cluj, Oradea, Suceava și Brașov, polițiștilor din cadrul inspectoratelor de poliție județene Maramureș și Bistrița-Năsăud, al Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Maramureș și al polițiștilor de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Sighetu Marmației

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza