O rețea de crimă organizată, care acționa și la Cluj, a fost destructurată de polițiști

by admin

O rețea de crimă organizată, specializată în trafic de persoane, trafic de droguri și prostituție și care acționa în mai multe județe din țară a fost destructurată de polițiști. Oamenii legii au efectuat 11 percheziții domiciliare, la locuințele mai multor suspecți din Cluj, Arad, Satu Mare și Baia Mare. 

„Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit faptul că, din anul 2020 și până în prezent, persoanele în cauză ar fi recrutat, transportat și găzduit mai multe femei din Satu Mare, în Cluj-Napoca, Arad, Baia Mare sau Satu Mare, unde le-ar fi determinat sau obligat la practicarea prostituției.

Una dintre persoanele cercetate este bănuită de comercializarea substanțelor interzise, care ar fi fost consumate atât de cei în cauză, cât și de persoanele care ar fi practicat prostituția.

În urma perchezițiilor, polițiștii au descoperit și ridicat 13 telefoane mobile, 22 de cartele SIM, 2 memory stik-uri, 2 plicuri cu substanță  albă, 32 de plicuri cu urme de substanță albă, 2 bucăți de substanță solidă albă, un cântar de mare precizie, 3.300 de lei și mai multe înscrisuri”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

Față de doi bărbați, de 25, respectiv 39 de ani și o femeie, de 24 de ani, a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Acțiunea a fost organizată cu sprijinul S.C.C.O. Sălaj, S.C.C.O. Maramureș, S.C.C.O. Satu Mare, S.C.C.O Arad, Unității Centrale de Analiză a Informațiilor, Grupării Mobile de Jandarmi Cluj și I.J.J. Satu Mare. Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza