O nouă grădiniță va fi gata în Florești până la finalul anului

by Bianca Baraboi

Primarul Bogdan Pivariu, a fost într-o vizită pe șantierul noii grădinițe ce se construiește în Tăuți. Grădinița este construită pe terenul fostei școli din Tăuți și va servi tuturor locuitorilor din Florești. Vor fi 3 grupe în noul spațiu iar deși termenul de finalizare ar fi 2025, primarul crede că va fi gata anul acesta.

Aceasta va găzdui 3 grupe de clasă pentru învățământul preșcolar, împreună cu facilitățile necesare. Grădinița va dispune de: 3 grupe, sală multifuncțională, cabinet medical, birou administrativ, grupuri sanitare, curte mare, într-o zonă linistită și cu aer curat.

Acest proiect este un alt pas important spre îmbunătățirea infrastructurii educaționale, asigurând astfel condiții moderne și adecvate pentru viitorul copiilor din comunitatea floreșteană. Termenul de finalizare este începutul anului 2025 dar având în vedere avansul pe care constructorul îl are, suntem încrezători că până la finalul anului, această grădiniță va fi edificată, a menționat primarul într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Anul acesta în urmă cu doar câteva săptămâni, în Florești a fost deschisă o altă grădiniță de 120 de locuri.

sursa video: Facebook – Bogdan Pivariu, primar Florești

Te-ar putea interesa si

Comenteaza