O nouă acțiune marca „Beard Brothers”: nebulizatoare pentru dezinfectarea ambulanțelor care intervin la cazurile COVID

by admin

Un nou gest comunitar al asociației „Beard Brothers”. „Bărboșii” au reușit să achiziționeze mai multe nebulizatoare pentru ambulanțele SAJ Cluj. Aparatele sunt utilizate pentru dezinfecția și sterilizarea mașinilor care intervin la cazurile de COVID-19.

”Cu ajutorul prietenilor noștri de la Yardi Romania am reușit să cumpărăm 5 nebulizatoare pe care le-am livrat la Serviciul de Ambulanță al Județului Cluj. Acestea se vor utiliza pentru dezinfecția și sterilizarea aeromicroflorei din interiorul autosanitarelor din parcul auto al SAJ Cluj, procedură obligatorie după finalizarea fiecărui caz”, au scris reprezentanții Beard Brothers.

Directorul Serviciului de Ambulanță al Județului Cluj, Horia Simu, a ținut să le mulțumească celor de la Beard Brothers pentru modul în care au susținut activitatea serviciului încă de la începutul pandemiei.

„Mulțumim din suflet prietenilor de la Beard Brothers!… De la începutul pandemiei ne-au fost împreună, iar prin tot ceea ce au făcut au ajutat enorm serviciul de ambulanță Cluj! Și implicit pe toți, medici, asistenți, ambulanțieri, pacienți, în momentele cele mai critice, fie că era vorba de materiale sanitare esențiale din martie- aprilie, fie de materiale de protecție, dezinfectanți.. 

Iar acum la început de an 2021, aceste nebulizatoare, aceste aparate sunt absolut esențiale în activitatea operativă a Serviciului de Ambulanță. Fiecare cărămidă pusă de oricare dintre noi în lupta cu acest virus este esențială! Beard Brothers fac parte din acei frumoși nebuni ai marilor orașe, vorba lui Fănuș Neagu, fără de care aceste orașe nu ar exista! Mulțumim că existați!!!”, a spus Horia Simu.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza