O mașină a luat-o la vale pe o stradă din Cluj-Napoca. Două femei, salvate de mai mulți trecători

by admin

Un incident mai puțin obișnuit a avut loc sâmbătă după-amiaza, pe strada Mihail Sebastian din Cluj-Napoca. Un autoturism parcat pe acostamentul șoselei a început să alunece la vale, cu două femei înăuntru. Pompierii au intervenit cu două echipaje, dar până la sosirea lor mai mulți trecători au sărit în ajutor.

„Autoturismul a fost parcat peste acostamentul părții carosabile și a început să alunece în josul coastei, în timp ce ocupanții se aflau în interiorul acestuia. Prezența de spirit a unor trecători a însemnat pentru cele două femei din vehicul scăparea, deoarece aceștia au reușit să-l oprească prăbușirea autoturismului la o diferență de nivel de ceva 7-8 m.

Cele două femei s-au autoevacuat din autoturism în acele momente, iar pompierii au găsit autoturismul ținut în echilibru de către trecătorii despre care am amintit mai devreme. Autoturismul a fost asigurat și readus pe partea carosabilă, de către pompieri, folosind troliu, cordițele și echipamentele de salvări din dotarea autospecialelor”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza