O cratiță uitată pe foc a produs un incendiu într-un apartament din Cluj-Napoca

by admin

Un incendiu a izbucnit noaptea trecută într-un apartament din Cluj-Napoca din cauza unei cratițe cu mâncare uitată pe aragaz.

„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit în cursul nopții trecute pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-o bucătărie, dintr-un bloc de locuințe de pe strada Răsăritului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului au intervenit o autospecială de stins incendii și un echipaj SMURD, unde au găsit o cratiță cu mâncare uitată pe focul deschis, care s-a extins și la hota de deasupra aragazului și a deteriorat pereții din apartament.

Focul a fost stins imediat, iar bărbatului care adormise în apartament i-a fost oferit primul ajutor calificat. Acesta a refuzat consultul medical”, a transmis ISU Cluj.

Pompierii le reamintesc cetățenilor importanța cunoașterii măsurilor pentru prevenirea situațiilor de urgență, disponibile gratuit pe site-ul fiipregătit.ro, respectiv pentru prevenirea incendiilor la locuințe https://fiipregatit.ro/ghid/ghid-incendiu/.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza