O autoutilitară folosită pentru curățarea străzilor a fost cuprinsă de flăcări la Dej. Mașina a ars în totalitate

by admin

O autoutilitară s-a făcut scrum miercuri dimineața, pe strada Sălciilor din Dej. Pompierii au intervenit de urgență cu două echipaje și au împiedicat răspândirea flăcărilor.

„Pompierii din cadrul Detașamentului Dej au intervenit în această dimineață pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o autoutilitară destinată curățării străzilor, staționată în remiza de pe strada Sălciilor din municipiul Dej.

Astfel, au fost dislocate la fața locului două autospeciale pentru stins incendii, iar în momentul sosirii, echipajele operative au constat că autoutilitara era cuprinsă în totalitate de flăcări. 

Imediat s-a acționat pentru a împiedica propagarea arderii mai departe de limitele în care a fost găsită și pentru lichidarea focarelor incendiului. Operațiunile de stingere au durat aproximativ 30 de minute, însă, din păcate, autoutilitara a fost distrusă în cea mai mare parte”, a transmis ISU Cluj.

Nu au fost persoane care să fie rănite în urma acestui eveniment, iar cercetările preliminare au arătat că focul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autoutilitarei.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

Comenteaza