Noul gazon de pe Cluj Arena va fi similar cu cel de pe ”Dr. Constantin Rădulescu”!

by Christian Suciu

Consiliul Județean Cluj va înlocui pentru prima oară gazonul de pe Cluj Arena din banii publici alocând 150 de mii de euro pentru o suprafață de joc la cele mai înalte standarde înaintea Campionatului European de Fotbal U21 ce va avea loc și pe Arena clujeană. Noul gazon va avea o densitate de 98% și un substrat format integral din nisip iar sistemul de încălzire al gazonului va fi de asemenea înlocuit cu unul mai performant.

”După 11 ani de folosire intensă, în care terenul de pe Cluj Arena a găzduit cu succes sute de competiții sportive și alte evenimente, vom avea un gazon absolut nou, de calitate superioară, în pregătirea Campionatului European de Fotbal pentru Tineret din iunie 2023. Viitoare suprafață de joc va avea caracteristici similare cu cea montată pe stadionul CFR-ului.” a transmis Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Înlocuirea propriu-zisă va avea loc între lunile Martie și Aprilie și se vor întinde pe o perioadă de 30 de zile. Ultimele lucrări la gazonul de pe Cluj Arena au fost finanțate de Untold și au constat în înlocuirea rulourilor pe anumite porțiuni.

Te-ar putea interesa si

Comenteaza