Noua rețea de apă și canalizare din comuna Cătina ar putea fi gata până la finalul anului

by Christian Suciu

Lucrările de extindere a rețelei de apă și canalizare din comuna clujeană Cătina se află într-un stadiu de finalizare avansat iar proiectul s-ar putea încheia mai devreme de finalul acestui an. Toate cele 150 de branșamente la imobile au fost deja realizate, precum și cei 19 km de conducte de aducțiune și distribuție a apei, din totalul de 21 de kilometri prevăzuți în contract. Valoarea lucrărilor de extindere este de 4,5 milioane de lei, sumă finanțată din bugetul forului administrativ județean.

”După ce anul trecut am reușit să finalizăm prima etapă a acestui proiect, respectiv recepția a 4,4 km de conducte și alimentarea cu apă a 36 de noi gospodării, înainte de finalul anului vom aduce apa potabilă în casele altor 114 familii din Cătina. Ne bucurăm că, din nou, banii Consiliului Județean contribuie la creșterea calității vieții clujenilor din zona de est a județului”, a transmis Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

În prezent, lucrările au în vedere construirea rezervorului de înmagazinare a apei, cu o capacitate de 100 mc, precum și a două stații de pompare a apei.

Te-ar putea interesa si

1 comentariu

sergiu 13/09/2023 - 21:52

Minciuni sfruntate……așa mint ăștia de la apa canal ca sa dea bine la populație….în loc Iuriu de Câmpie exact așa a fost se lăudau prin presa ca fac și dreg și de doi ani NIMIC……sau terminat lucrările și apa nu exista…….MINT POPILATIA CA PESTE 3 LUNI ..trag apa de aproximativ 2 ani…..RUSINE..CHIAR NIMENI NU-I TRAGERE LA RASPUNDERE PE ACESTI MINCINOSI!!

Raspunde

Comenteaza